Πώς να θεραπεύσετε την προστατίτιδα

Προστατίτιδα - φλεγμονή του προστάτη και του αδενώματος του προστάτη, αν και ένας καλοήθης όγκος αλλά επικίνδυνες επιπλοκές, είναι οι πιο συχνές αρσενικές ασθένειες. Αυτές οι ασθένειες είναι από καιρό γνωστές και φυσικά υπάρχουν πολλές μέθοδοι θεραπείας τους.

Συμπτώματα προστατίτιδας σε έναν άνδρα

Όμως οι Ρώσοι άντρες έχουν συνηθίσει μια περιφρονητική στάση απέναντι στην υγεία τους, υποφέρουν από πόνο και προβλήματα ούρησης, ελπίζοντας ότι όλα θα περάσουν έτσι ώστε να μην δουν έναν ουρολόγο. Ανησυχούν για την ασφάλεια της θεραπείας και τον κίνδυνο χειρουργικής επέμβασης.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η χειρουργική επέμβαση είναι ήδη μια ακραία περίπτωση, για παράδειγμα στην περίπτωση οξείας κατακράτησης ούρων ή πυώδους προστατίτιδας.

Αυτό μπορεί να συμβεί πολλά χρόνια μετά από τυχαία σεξουαλική επαφή ή όταν η εξάπλωση της μόλυνσης προκαλείται από μόνη της. Επειδή κάποιοι αυτοθεραπευτές - παίρνουν αντιβιοτικά και κάνουν μασάζ.

Ωστόσο, τα φάρμακα καταστέλλουν προσωρινά μόνο τη φλεγμονή και το μασάζ στο περίνεο ενθαρρύνει την εξάπλωση πυώδους λοιμώξεων σε όλο το σώμα. Επομένως, κάθε άντρας πρέπει να προσέχει τα προβλήματα υγείας και να συμβουλεύεται τακτικά (κάθε έξι μήνες ή ένα χρόνο) γιατρό - αυτό είναι ικανό αντίθετο στην προστατίτιδα.

Το ερώτημα μπορεί να προκύψει: γιατί πολλοί δεν επωφελούνται από τις παραδοσιακές μεθόδους θεραπείας της προστατίτιδας; Αυτό υποδηλώνει ότι η θεραπεία πρέπει να ξεκινήσει με την αναζήτηση της βασικής αιτίας της νόσου, ειδικά εάν είναι αργή και συμπτωματική και υπάρχουν περιόδους της λεγόμενης ανάρρωσης.

Εάν η φύση της νόσου είναι μεταδοτική, μόνο τα φάρμακα θα καταστέλλουν τα επιβλαβή βακτήρια, αλλά δεν θα σκοτωθούν καθόλου και θα γίνουν ανθεκτικά στα φάρμακα.

Η χρόνια προστατίτιδα επιδεινώνεται από υποθερμία, καθιστικό τρόπο ζωής, σακχαρώδη διαβήτη, άγχος και κατάχρηση τροφών και ποτών.

Επομένως, μόνο ένας ουρολόγος που πραγματοποίησε υπερηχογράφημα του προστάτη και ειδικές εξετάσεις θα καθορίσει ποια μικρόβια θα καταστρέψουν. Απαιτείται επίσης εξέταση αίματος για τον προσδιορισμό ογκολογικής απειλής.

Θεραπεία της προστατίτιδας με φυτικά παρασκευάσματα

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες χημικές ουσίες στη σύγχρονη ιατρική για τη θεραπεία του προστάτη. Μερικοί μειώνουν το μέγεθός του, άλλοι χαλαρώνουν τους μύες γύρω από αυτό και την ουρήθρα.

Τα κακά νέα είναι ότι όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες και η μακροχρόνια χρήση είναι κακή για τους ασθενείς. Η όρεξη μπορεί να εξαφανιστεί, πόνος στη δεξιά πλευρά, διαταραχή κόπρανων. Αντί για θεραπεία, εμφανίζεται δηλητηρίαση του σώματος.

Ως αποτέλεσμα, οι γιατροί προσπαθούν τώρα πιο συχνά να συνταγογραφήσουν συμπληρώματα βοτάνων που είναι πιο αποτελεσματικά και ασφαλέστερα. Μπορούμε να προτείνουμε ένα σύμπλεγμα με την ακόλουθη σύνθεση: εκχυλίσματα από το βότανο των knotweed, yarrow, plantain, St. John's wort, sweet τριφύλλιΦύλλα σημύδας, βακκίνια; Λουλούδια του κολεντούλα; ΡοζΡίζες του elecampane, πικραλίδα; Φλοιός της Άσπεν. Αυτά τα φυτικά παρασκευάσματα στοχεύουν στη θεραπεία αρσενικών ασθενειών και επιτρέπουν ταυτόχρονη χρήση για 4 εβδομάδες, χρησιμοποιώντας όλα τα φάρμακα ταυτόχρονα σύμφωνα με το συνιστώμενο σχήμα.