Συσκευή για τη θεραπεία της προστατίτιδας: ενδείξεις, αντενδείξεις, τύποι συσκευών

Η προστατίτιδα είναι μια ασθένεια που μπορεί να επηρεάσει έναν άντρα σχεδόν οποιασδήποτε ηλικίας. Το πρόβλημα είναι αρκετά οικείο, έτσι συχνά ο ασθενής ξεκινά με οξεία ή χρόνια προστατίτιδα ή ξεκινά αυτοθεραπεία. Ωστόσο, αυτή η προσέγγιση είναι θεμελιωδώς λανθασμένη. Η επίσκεψη στο γιατρό είναι υποχρεωτική, αλλά οι συνοδευτικές συσκευές, για παράδειγμα, συσκευές για τη θεραπεία της προστατίτιδας, είναι καλές με πολύπλοκη θεραπεία και με την άδεια του γιατρού.

Φυσιολογικός και φλεγμονώδης προστάτης

Ενδείξεις

Όταν αγοράζετε μια συσκευή για οικιακή θεραπεία, ένας ασθενής συχνά δεν πιστεύει ότι αυτή η συσκευή δεν είναι κατάλληλη για όλους.Αυτό δεν είναι κουλοχέρης, επομένως η διαδικασία αποκατάστασης με τη χρήση αυτού του μηχανήματος θα πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν θεραπευτική θεραπεία.

Η συσκευή είναι κατάλληλη για τις ακόλουθες κατηγορίες ασθενών:

 • στην αρχική φάση?
 • με παραβίαση της ροής του αίματος στη μικρή λεκάνη.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις η συσκευή έχει τη θέση της ως εργαλείο θεραπείας, αλλά μόνο σε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση η θεραπεία μπορεί να θεωρηθεί αποτελεσματική.

Αντενδείξεις

Η επίδραση του υλικού σε οποιοδήποτε ανθρώπινο σύστημα χωρίς ειδικές γνώσεις μπορεί να καταστεί καταστροφική, επομένως θα πρέπει να χρησιμοποιείται μετά από διαβούλευση με έναν ειδικό ή γιατρό και επίσης να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης. Θυμηθείτε ότι εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή ανεξάρτητα, είστε προσωπικά υπεύθυνοι για τις συνέπειες.

Υπάρχουν επίσης αντενδείξεις για συσκευές που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της προστατίτιδας:

 • οποιαδήποτε μορφή αιμορροΐδων.
 • Ζημιά στην περιοχή λειτουργίας της συσκευής.
 • Ογκολογία;
 • Διαταραχές στο κυκλοφορικό σύστημα.
 • Πέτρες στον προστάτη.
 • Επιδείνωση του προστάτη ή του ουροποιητικού συστήματος.
Στον καρκίνο του προστάτη, απαγορεύεται η χρήση συσκευών για τη θεραπεία της προστατίτιδας

Τύποι συσκευών

Οι οικιακές συσκευές χωρίζονται σε τρεις ομάδες:ορθικό, διουρηθρικό, μη επεμβατικόΕΕΕΥπάρχουν 4 τρόποι για να επηρεάσετε τον προστάτη:

 • μαγνητικός παλμός
 • ηλεκτρική ώθηση?
 • διέγερση των κραδασμών.
 • Υπερηχητικός.

Κάθε συσκευή, ανεξάρτητα από την ομάδα, δρα στα κανάλια έτσι ώστε η στασιμότητα να ανοίγει, το μυστικό να βγαίνει και το οίδημα να εξαφανίζεται.

Διέγερση δόνησης

Μία από τις πιο δημοφιλείς οικιακές συσκευές για τη σύνθετη θεραπεία της προστατίτιδας είναι μια συσκευή διέγερσης των κραδασμών. Η συσκευή λειτουργεί σωστά. Είναι βολικό στο σπίτι επειδή είναι εξοπλισμένο με χρονοδιακόπτη και δεν βοηθά μόνο στην προστατίτιδα.

Η αρχή της λειτουργίας είναι ότι η συσκευή εκπέμπει θερμότητα, η οποία ενεργοποιεί την τοπική κυκλοφορία του αίματος στον προστάτη.

Μετά την ομαλοποίηση της ροής του αίματος, απελευθερώνονται εκκριτικές αποχετεύσεις, γεγονός που οδηγεί σε μείωση της συμφόρησης και της φλεγμονής. Ως αποτέλεσμα, η ουρήθρα ομαλοποιείται και οι κράμπες και ο πόνος διαφόρων ειδών εξαλείφονται.

Ηλεκτρική διέγερση

Η πιο δημοφιλής συσκευή για ηλεκτρική διέγερση βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στον προστάτη, αφαιρεί τις στάσιμες εκκρίσεις, ανοίγει την ουρήθρα, γεγονός που βοηθά στην ανακούφιση της φλεγμονώδους διαδικασίας.

Η συσκευή έχει ορισμένες αντενδείξεις για τη χρήση της:

 • τυχόν ασθένειες του κυκλοφορικού συστήματος.
 • επιπλοκές μιας ασθένειας ·
 • Βηματοδότης του ασθενούς.

Επιτρέπεται η χρήση για μια πορεία 15 λεπτών 1 φορά την ημέρα για 10 ημέρες για άτομα που δεν έχουν αντενδείξεις. Μετά από αυτό, μπορείτε να ξεκουραστείτε για λίγο και, εάν βελτιωθεί η κατάστασή σας, συνεχίστε την πορεία όπως επιθυμείτε.

Μαγνητική θεραπεία

Η συσκευή μαγνητοθεραπείας θεωρείται η πιο αποτελεσματική συσκευή, διότι μετά την τρίτη χρήση, ο ασθενής αισθάνεται σημαντική βελτίωση της κατάστασής του. Η συσκευή λειτουργεί λόγω του μαγνητικού πεδίου και του κενού. Υπό την επίδραση της συσκευής, η μικροκυκλοφορία του αίματος στη λεκάνη βελτιώνεται και οι ιστοί του προστάτη γίνονται επίσης μασάζ. Εξαιτίας αυτού, το στάσιμο μυστικό εξαφανίζεται σταδιακά, η φλεγμονή μειώνεται, ο αριθμός των κατεστραμμένων κυττάρων και ιστών μειώνεται και αποκαθίστανται.

Η συσκευή είναι καλή επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα στο σπίτι χωρίς προβλήματα και επίσης δεν υπάρχουν κατηγορηματικές αντενδείξεις.

κενό

Μία από τις συσκευές δράσης κενού είναι μια συσκευή που λειτουργεί λίγο διαφορετικά από τις προηγούμενες. Εδώ η συσκευή τοποθετείται στο πέος και εκτίθεται σε μια προκαθορισμένη πίεση - κενό και μαγνητικά πεδία.

Η δράση κενού δίνει τα ακόλουθα:

 • Βελτίωση της μικροκυκλοφορίας της κυκλοφορίας του αίματος στον αδένα.
 • Το οίδημα των ιστών αφαιρείται.
 • αφήνοντας μόνιμο μυστικό.
 • Αποκατάσταση της ανώδυνης ούρησης.

Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι για τον προορισμό της, αλλά πριν τη χρησιμοποιήσετε, πρέπει να επιλέξετε την ένταση χρήσης με έναν ειδικό.Το κύριο μάθημα φυσιοθεραπείας διαρκεί 10 ημέρες, αλλά μπορεί να παραταθεί στη συνέχεια, εάν είναι επιθυμητό.

δόνηση

Μια συσκευή που δονεί τον προστάτη λειτουργεί σε τρεις κύριες κατευθύνσεις.

 1. μειώνει την υποξία λόγω μαγνητικής ακτινοβολίας, η οποία διεγείρει τις μεταβολικές διεργασίες στα κύτταρα.
 2. Πραγματοποιείται μικρομάζωμα, το οποίο βελτιώνει τη λεμφική παροχέτευση, με αποτέλεσμα το όργανο να τροφοδοτείται σταδιακά με φυσιολογικό αίμα.
 3. τα μυστικά φύλλα και ο αδένας ομαλοποιούνται.

Η συσκευή έχει αντενδείξεις για ανεξάρτητη χρήση στο σπίτι:

 • νεοπλάσματα στον προστάτη και τα κοντινά όργανα.
 • Ασθένειες του κυκλοφορικού συστήματος.
 • οξεία μορφή της νόσου.
 • η παρουσία λίθων στον προστάτη.
 • Βηματοδότης του ασθενούς.

Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάρκεια 10 επαναλήψεων μέσα σε δύο μήνες. Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιείται με άδειο στομάχι και μαζί με φάρμακα που συνταγογραφούνται από ουρολόγο που θα βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα της χρήσης της συσκευής.

Αντενδείξεις

Φυσικά, η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο όπως προορίζεται, αλλά υπάρχουν ορισμένοι άλλοι περιορισμοί:

 • Λανθασμένη χρήση.
 • Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση οποιασδήποτε συσκευής κατά την έξαρση της προστατίτιδας και στην οξεία της μορφή. Δεν μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε σε οξείες μορφές άλλων παθήσεων του προστάτη.
 • Απαγορεύεται η χρήση της συσκευής με φυματίωση οποιασδήποτε μορφής.
 • Απαγορεύεται η χρήση σε καρκίνο των πυελικών οργάνων: ορθό, προστάτη.
 • Είναι απαράδεκτη η χρήση συσκευών για φλεγμονή στο ορθό, εξογκώματα, ρωγμές και αιμορροΐδες.
 • Ορισμένες από τις συσκευές δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν εάν ο ασθενής έχει βηματοδότη.
 • Μη χρησιμοποιείτε συσκευές με ασθένειες του κυκλοφορικού συστήματος.
 • Η παρουσία λίθων στον προστάτη είναι επίσης ένας σημαντικός περιορισμός.
Η παρουσία λίθων στον προστάτη περιορίζει τη χρήση συσκευών

Οι περιορισμοί δεν πρέπει να αγνοηθούν σε καμία περίπτωση, καθώς η χρήση του σε αντενδείξεις μπορεί να προκαλέσει άλλες ασθένειες, φλεγμονή, ακόμη και χειρουργική επέμβαση.

Επιλογή οργάνου

Perhapsσως σας άρεσε κάθε συσκευή από κριτικές στο διαδίκτυο ή από στόμα σε στόμα. Ωστόσο, δεν μπορείτε να σπεύσετε κατευθείαν στο φαρμακείο και να ψωνίσετε online με κλειστά μάτια. Φροντίστε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν αγοράσετε. Ναι, το θέμα είναι αρκετά οικείο και λεπτό, αλλά αν οι άντρες δεν θέλουν ή ντρέπονται, ξεκινούν το πρόβλημά τους έτσι ώστε καμία συσκευή να μην μπορεί να βοηθήσει αργότερα και το πρόβλημα επιλύεται χειρουργικά.

Η επιλογή της συσκευής πρέπει να αντιστοιχεί στα μεμονωμένα χαρακτηριστικά του αντίστοιχου ανδρικού σώματος. Επομένως, μόνο ένας ειδικευμένος ειδικός μπορεί να επιλέξει τη συσκευή.

Αποτελέσματα χρήσης της συσκευής

Κάθε μία από τις επιλεγμένες συσκευές έχει περίπου το ίδιο φάσμα δραστηριοτήτων.

 1. Βελτιώνει την παροχή αίματος στον προστάτη και τα πυελικά όργανα.
 2. Εξαλείψτε τις στάσιμες εκκρίσεις και το συσσωρευμένο υγρό λόγω της επιρροής τους.
 3. Ως αποτέλεσμα, οι φλεγμονώδεις διεργασίες εξαφανίζονται και το οίδημα των ιστών αφαιρείται.
 4. Μειώνει το πρήξιμο του προστάτη και της ουρήθρας.
 5. Οι μύες σφίγγονται και διεγείρονται για παραγωγική εργασία.
 6. Η ούρηση θα επανέλθει στο φυσιολογικό καθώς εξαλείφονται τα προβλήματα πόνου και ούρησης.
 7. Η στύση και η εκσπερμάτωση αποκαθίστανται, γεγονός που επαναφέρει τη φυσιολογική σεξουαλική ζωή του άντρα.
 8. Η ψυχολογική κατάσταση του ασθενούς ομαλοποιείται επίσης.
Η χρήση μηχανημάτων για τη θεραπεία της προστατίτιδας βελτιώνει τη στύση και τη σεξουαλική ζωή ενός άνδρα

Θυμηθείτε, αναλαμβάνετε την ευθύνη για τη χρήση οποιασδήποτε από τις συσκευές χωρίς να συμβουλευτείτε γιατρό. Οι συνέπειες μιας λανθασμένα επιλεγμένης συσκευής ή ακατάλληλης λειτουργίας μπορεί να οδηγήσουν σε επιδείνωση της κατάστασης και να επιταχύνουν την πορεία της νόσου.

Μιλήστε με το γιατρό σας για το ποια συσκευή είναι κατάλληλη για τη συγκεκριμένη περίπτωσή σας και αν υπάρχουν πολύτιμες συμβουλές για τον βέλτιστο τρόπο χρήσης της.Οι συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε σύνθετη θεραπεία. Χωρίς θεραπεία, το επιθυμητό αποτέλεσμα που προκαλείται από το φάρμακο δεν θα επιτευχθεί με τη χρήση της συσκευής μόνο.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αγνοήσετε ακόμη και τα ελάχιστα ακουστά συμπτώματα της προστατίτιδας, καθώς μια χρόνια πάθηση μπορεί να είναι εντελώς ασυμπτωματική και να αποτελεί μια δυσάρεστη έκπληξη για έναν άντρα. Επισκεφθείτε έναν ειδικό στα πρώτα συμπτώματα ή σημεία τους.

 1. Πόνος κατά την ούρηση και κατά την αφόδευση.
 2. αυξημένη όρεξη για μπάνιο, ειδικά τη νύχτα.
 3. ασθενές ρεύμα?
 4. όχι εντελώς άδεια κύστη.
 5. Προβλήματα με στύση και εκσπερμάτωση.
 6. Υποβάθμιση της ποιότητας της σεξουαλικής επαφής.
 7. Ευερεθιστότητα, κόπωση, νευρικότητα.
 8. μειωμένη λίμπιντο.

Εάν έχετε ένα ή περισσότερα συμπτώματα, κλείστε ραντεβού με το γιατρό σας και μην αναβάλλετε τη διαβούλευση σας. Φροντίστε τον εαυτό σας και την υγεία σας!