Εμπειρία χρήσης Prostaline

Θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου με την Prostaline, πώς να τη χρησιμοποιήσω και τι να περιμένω στο μέλλον. Η κριτική θα είναι όσο το δυνατόν πιο λεπτομερής, ώστε όλοι να μπορούν να βγάλουν συμπεράσματα για τον εαυτό τους.

Φωτογραφία του συνδρομητή που έστειλε την κριτική του για τις κάψουλες προσταλίνης

Σχετικά με το πρόβλημα του προστάτη μου

Το πρόβλημα ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια μετά από μια σχέση με ένα κορίτσι. Μετά από 3 εβδομάδες υπήρξαν δυσάρεστες αισθήσεις. Δεν έδωσα προσοχή, αλλά μετά από μερικές μέρες άρχισα να βιώνω μια ποικιλία συμπτωμάτων:

  1. Πόνος στην κάτω κοιλιακή χώρα.
  2. Αυξημένη θερμοκρασία σώματος.
  3. Μείωση ισχύος.
  4. Αδύναμο ρεύμα κατά την ούρηση.
  5. Τακτική επώδυνη ούρηση.
  6. πόνος στο περίνεο.

Δεν ήταν δυνατή η λήψη. Πήγα στο γιατρό. Συμβούλεψε τη χρήση του φαρμάκου Prostaline.

Έντυπο συσκευασίας και παράδοσης προστελίνης

Η αίσθηση της συσκευασίας ήταν απλώς ευχάριστη. Ωραία, κομψή σχεδίαση σε λευκό και μπλε. Πλαστικό μπουκάλι με σφιχτό κλείσιμο. Τα ίδια τα χάπια είναι αξιοσημείωτα. Τακτικά μεγάλα λευκά καψάκια σε ένα δίσκο φιλμ. Δεν προσπάθησα να το δαγκώσω. Η μυρωδιά είναι ελαφρώς γλυκιά. Αυτό οφείλεται πιθανώς στην αφθονία των φυσικών συστατικών στη σύνθεση.

20 δισκία ανά συσκευασία. Μου είπαν αμέσως να αγοράσω 2-3 συσκευασίες καθώς η θεραπεία χρειάζεται πολύ χρόνο.

Απαιτήσεις

Ο γιατρός συνέστησε ανεπιφύλακτα να εξαιρέσετε λιπαρά τρόφιμα από τη διατροφή και να μειώσετε την ποσότητα αλκοόλ στο ελάχιστο πριν χρησιμοποιήσετε το φάρμακο. Όταν ρωτήθηκε αν ήταν δυνατό να γίνει χωρίς αυτό, είπε όχι.

Ενοχλημένος. Τι είδους φάρμακα περιλαμβάνει μια ολόκληρη θεραπεία, αλλά η κατάσταση απαιτεί. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να ακολουθείτε αυτόν τον κανόνα. Εάν δεν προετοιμάσετε το σώμα και συνδυάσετε τα δισκία με κάτι, μπορεί να επιδεινωθεί μόνο η κατάσταση.

Αίσθημα εφαρμογής

Μου δόθηκε συνταγογράφηση για να πάρω το φάρμακο μία φορά την ημέρα μετά τα γεύματα. Συνιστάται να το πίνετε με νερό για καλύτερη απορρόφηση. Και έτσι. Διαβάστε τις οδηγίες και τυχόν οδηγίες πριν τις χρησιμοποιήσετε. Τίποτα ιδιαίτερο. Θα μπορούσε να υπάρχει μόνο μία αλλεργική αντίδραση, αλλά δεν ήταν. Χωρίς εξάνθημα, ερυθρότητα, εμετό.

Οι πρώτες θετικές αλλαγές παρατηρήθηκαν λίγες ημέρες μετά την εφαρμογή. Ξύπνησα λιγότερο συχνά το βράδυ για να πάω στο μπάνιο. Ο πόνος στην κάτω κοιλιακή χώρα υποχώρησε μετά από μερικές ημέρες. Ο πόνος στις ωοθήκες επίσης υποχώρησε.

Ένα μήνα μετά την έναρξη της θεραπείας, η φυσιολογική ανδρική ισχύς έχει ανακάμψει πλήρως.

Έξοδος μετά τη χρήση του Prostaline

Η προστατίνη είναι ένα πολύ ανθεκτικό όπλο κατά της προστατίτιδας. Με βοήθησε. Δεν υπήρχε παράπονο για την εφαρμογή και το αποτέλεσμα παρατηρήθηκε μετά από μερικές ημέρες.

Το φάρμακο μου άφησε μόνο μια θετική εντύπωση, οπότε μπορώ να συστήσω με ασφάλεια τη φυσική θεραπεία της προστατίτιδας με προστατίνη σε όλους τους άνδρες.