Κριτικές Prostaline

 • Mustafa
  Μου βασανίστηκαν από πόνο στην κάτω κοιλιακή χώρα και τις ωοθήκες μου. Πήγα στο γιατρό. Με έστειλε για να θεραπεύσω τον προστάτη. Τόσο καλό όσο νέο μετά από ένα μήνα θεραπείαςΟ πόνος έχει φύγει.
  Prostaline
 • Κωνσταντίνος
  Ταξίδεψε στα βουνά με φίλους. Ο πόνος ξεκίνησε όταν πήγα στο μπάνιο. Η ούρηση ήταν πολύ οδυνηρή. Ο γιατρός διαγνώστηκε χρόνια προστατίτιδα και πρότεινε να δοκιμάσετε κάψουλες προστατίνης. Συμφωνώ. Δεν υπήρχε τίποτα να χάσει. Μετά από 2 μήνες τα συμπτώματα σχεδόν εξαφανίστηκαν.
  Prostaline
 • Ali
  Εμφανίστηκε μια αγαπημένη γυναίκα, αλλά αυτή είναι κακή τύχη. Προβλήθηκαν από τον συνεχή πόνο στις ωοθήκες που κυριολεκτικά παρενέβησαν στην διέγερση. Πήρα κάψουλες προστατίνης μετά από συμβουλή γιατρού που γνωρίζω. Μετά από μερικές μέρες ο πόνος έφυγε και μπορούσαμε να απολαύσουμε ξανά.
  Prostaline
 • Raul
  Για να χρησιμοποιήσω την Prostaline, έπρεπε να εγκαταλείψω το αλκοόλ εντελώς και να μειώσω τη χρήση λιπαρών τροφών. Αλλά άξιζε! Μετά από μερικές εβδομάδες, η επώδυνη ούρηση σταμάτησε. Μετά την κατανάλωση αλκοόλ για το νέο έτος, όλα ξεκίνησαν ξανά. Αλλά τώρα δεν θα επαναλάβω αυτό το λάθος.
  Prostaline
 • Raul
  Παίρνω προστατίνη για την πρόληψη της νόσου του προστάτη. Δεν επηρεάζουν σημαντικά την υγεία, ουσιαστικά δεν υπάρχουν αντενδείξεις. Αρκεί να παίρνετε 20 δισκία μία φορά το χρόνο και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρχουν πλέον προβλήματα αργότερα.
  Prostaline
Εκτίμηση Prostaline
4.6
19